Privatlivspolitik

Persondatapolitik

For at du kan indgå en online aftale med os, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ASA Trading og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre der opretholdes medlemsskab.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kundeservicemedarbejderne hos ASA Trading har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. De dataansvarlige er Julian Amery. Vi opbevarer alle kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer alle kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos ASA Trading har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ASA Trading via vores kontaktformular.

 

Cookies

Sådan bruger vi cookies

Vi bruger cookies for at kunne levere den bedst mulige service til brugerne af vores hjemmeside. Du kan her i vores cookies politik læse, hvordan vi håndtere brugen af cookies. 

 

Hvad er cookies?

Cookies er små filer, der er gemmes, og som omhandler den specifikke databehandlingsmaskine, du anvender samt de indstillinger og data, der er nødvendige for udvekslingen af informationer med vores system via din browser. Cookies kan ikke udføre nogen programmer eller overføre virus til din computer. De anvendes for at gøre vores overordnede online tilbud mere brugervenligt og effektivt.  

Der er to forskellige former for cookies, som vi anvender: 

Session Cookies: som slettes, når du lukker din browser (dvs. ved afslutningen af en session)

Midlertidige/permanente cookies: som gemmes i en længere periode eller permanent på dit databehandlingsapparat. Opbevaring af disse cookies hjælper os med at designe vores hjemmeside og gør det nemmere for dig at bruge den. For eksempel ved at gemme specifikke inputs, så du ikke behøver at indtaste dem igen. 

 

Typer af cookies

Midlertidige/permanente cookies kan yderligere inddeles i forskellige typer. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Vi bruger platformen Shopify, hvorfor Shopify sætter forskellige typer af cookies, som gør vores hjemmeside brugbar og som giver dig den bedste brugeroplevelse. Du kan læse mere detaljeret om cookies, Shopify anvender her. Midlertidige/permanente cookies kan inddeles i disse typer:

 

  1. Funktionelle/essentielle cookies: Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  2. Præference cookies: Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er fx valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigationen enklere for brugeren. Derudover husker vi også indholdet i din kurv, hvis du forlader websitet uden at have gennemført et køb.
  3. Statistiske cookies: Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, herunder hvor ofte du besøger siden, og hvilke sider du kigger på. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. Disse cookies opbevares i op til 2 år.

    Vi bruger Google Analytics for at se og analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden/webshoppen. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere. Cookies fra Google Analytics opbevares i op til 2 år. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Når du acceptere brugen af cookies opgraderes session cookies til permanente cookies, som ikke slettes, når du lukker din browser. Når du acceptere brugen af cookies giver du samtidig samtykke til at vi, og tredjeparts tjenester må sætte præference, marketing og statistiske cookies.

 

Hvordan undgår eller fjerner du cookies? 

Du har altid ret til at afvise brugen af cookies på din computer enten ved at klikke på Afvis i vores cookie banner eller ved at ændre dine browserindstillinger. 

Du kan slette cookiesne i din browsers sikkerhedsindstillinger på et hvilken som helst tidspunkt, og du kan tilpasse dine browserindstillinger i overensstemmelse med dine ønsker. Hjælpefunktionen i menuen på din browser vil som regel vise dig, hvordan du kan afvise nye cookies og slette gamle cookies. Hvis du vælger at gøre dette, er det ikke sikkert, at du kan anvende alle de tilbud, vores hjemmeside har. 

Vi vil dog gøre dig opmærksom på, at hvis du afvise brugen af cookies, kan der være nogle funktioner og services, du ikke kan anvende, fordi de forudsætter at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Hvis du har spørgsmål om denne cookiedeklaration eller vores brug af cookies i øvrigt, er du velkommen til at kontakte os på asa@asatrading.dk


Logstatistik

Vi benytter logstatistik, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.