butikken

The spice store in Torvehallerne

I september 2011 åbnede vi i Torvehallerne i København den første ĀŠĀ krydderihandel. Siden har vi tilføjet en online krydderihandel, som du finder her på siden samt tre ĀŠĀ butikker i Indien.

Du er altid velkommen til at kigge forbi til en chai, en snak og en smagsprøve. Vi er glade for at hjælpe dig med råd og vejledning til, hvordan du bruger krydderierne og laver spændende mad til overkommelige priser. Vi har stor erfaring og ved hvilke krydderier, der kan opfylde det behov du står med, ligesom vi gerne giver inspiration og idéer, når du trænger til fornyelse i køkkenet.

Derudover er duften den mest bemærkelsesværdige forskel mellem butikken i Torvehallerne og den her på siden. Når du besøger os i København, vil du med det samme blive mødt af en duftoplevelse, der indhyller dig i oplevelsen af den store verden. Kom og lugt til andre lande, både nære og fjerne. Oregano fra Italien og enebær fra Lapland, kanel fra Sri Lanka og kakao fra Columbia. Vi glæder os til at møde dig og dele vores glæde over krydderiernes forunderlige verden med dig.

Why should I use spices

Vi elsker duften, smagen og farverne, der er med til at forstærke oplevelsen af et måltid. Krydderier fremhæver ikke kun smagen af maden, men også af selskabet den bliver indtaget sammen med og den begivenhed det er at tilberede retterne. Krydderier kan få os til at mindes og de kan bringe os tilbage til en barndomsoplevelse eller en rejse. Smagen af kanel bringer julen frem, og når vi stikker næsen i en pose med rosmarin, får vi straks fornemmelsen af en varm sommerdag i Sydfrankrig. ’At sætte krydderi på tilværelsen…’ siger man. Det er netop, hvad vi vil med ĀŠĀ Spice.

Our team

Vi kunne ikke gøre alt det her uden vores medarbejdere. Flere af dem har været hos os lige siden starten/i mange år og de kommer hver især med deres unikke baggrund, der bidrager til den krydderiblanding af nationaliteter, kulturelle baggrunde og personligheder, der tilsammen udgør ĀŠĀ Spice og som sikrer os en enorm kollektiv erfaring med krydderier. Det er vores medarbejdere, der gør det muligt, at vi kan yde dig den bedst mulige service og tilbyde de mest interessante og relevante krydderier, samt nyeste spændende blandinger.